payoff_vit_small2

mars, 2018

15mars10:0016:00Riksting för västerländsk konstmusikFSTs ordförande Martin Jonsson Tibblin är med och samtalar om Programläggning": Hur ska konserthusen göra för att vara en motor i frågan? Varför händer det – till synes – mindre när det gäller nyskrivet, jämställdhet och svenskt inom den klassiska musiken än inom teater, bildkonst, dans och litteratur?"10:00 - 16:00 Radiohuset Studio 2, StockholmOrt:Stockholm

Om evenemanget

Välkommen till Riksting 2018!

För tredje gången välkomnar Sveriges Radio Berwaldhallen alla intresserade till Riksting för västerländsk konstmusik. Branschens alla aktörer, politiker och representanter för media kan här ta sig an diskussionen om konstformens roll i samhället och den klassiska musikens betydelse för enskilda individer.

I år kommer vi sätta fokus på politiseringen av kulturen, utbildningsfrågor, programläggning och hur vi bäst går vidare efter #metoo. Programmet uppdateras kontinuerligt.
Riksting för västerländsk konstmusik arrangeras av Sveriges Radio Berwaldhallen i samverkan med Kungliga Musikaliska Akademien och Svensk Scenkonst.

FSTs ordförande Martin Jonsson Tibblin är med och samtalar om Programläggning”: Hur ska konserthusen göra för att vara en motor i frågan? Varför händer det – till synes – mindre när det gäller nyskrivet, jämställdhet och svenskt inom den klassiska musiken än inom teater, bildkonst, dans och litteratur?”

Datum för årets Riksting är den 15 mars.

Anmälan till Rikstinget sker via e-postadressen: riksting@sverigesradio.se

Tid

(Torsdag) 10:00 - 16:00

Plats

Radiohuset Studio 2, Stockholm

Radiohuset, Stockholm

Arrangör

X